在线词典,在线翻译

大学英语四级词汇训练1200题8

所属:四六级英语 阅读:2377 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]
 Test 8

1.I’m looking for the _______ section in today’s paper.


A. column B.combination C.comb D.classified


2.Where can I _______ in the TV? Is the outlet right?


A. plug B.paint C.shoot D.upset


3.Please put your _______ on this application form.


A. site B.silly C.shower D.signature


4.I bought a camera lens yesterday. Its _______ quality is excellent.


A. picture B.suit C.stomach D.optical


5.This dress is made of _______, isn’t it?


A. nylon B.monument C.mutual D.nod


6.Jack wants to be _______ when he grows up.


A.a bar B.a cousin C.an opponent D.an astronaut


7.She failed to call the office to _______ her appointment.


A. greet B.miss C.ruin D.cancel


8.Which would you rather have the _______ chicken or the fish.


A. fried B.ideal C.juice D.maid


9.What is the total circulation of this _______?


A. leather B.pale C.journal D.wagon


10.He gave us a very good description of the _______ of this university


A. lawyer B.orient C.layout D.oven


11.How much per gallon is this _______?


A. poison B.pipe C.ox D.gasoline


12.I couldn’t hear the program because there was too much _______.


A. grasp B.globe C.superior D.interference


13.Thanks for the advice, but this is something I have to _______ out myself.


A. fulfill B.identify C.figure D.claim


14.Mary was seriously injured in a _______.


A. collision B.geology C.manuscript D.pool


15.This 80-200mm zoom lens bears canon’s L designation, denoting a top-of-the-line lens built to extremely high _______.


A. tolerances B.pitch C.possession D.purses


16.According to Mr. Green, this is a _______ problem.


A. grand B.complicated C.owing D.powder


17.I’m going to call a _______ to repair my car this afternoon.


A. mechanic B.host C.giant D.glance


18.They have already _______ the telephone in their new home


A. parceled B.spun C.installed D.retained


19.The roof has _______ in it, and the front steps need to be fixed.


A. ants B.drums C.grains D.leaks


20.He received four years of training in English and two years in English teaching.He is a _______ English instructor.


A. responsible B.scared C.vast D.qualified


21.You are very _______ to take the trouble to help me. I can not thank you enough.


A. whisper B.vital C.thoughtful D.considerable


22.What’s your favorite kind of music? Do you like _______ music.


A. domestic B.classical C.existence D.feature


23.This nation is noted for its economic _______.


A. uniform B.stability C.gulf D.democratic


24.He wants to _______ his appointment from Monday to Wednesday.


A. transfer B.decay C.advance D.postpone


25.This is what I could do. There is no other _______ for me.


A. sleeve B.residence C.burden D.alternative


26.Our teacher always sees the _______ side of everything.


A. spot B.negative C.efficient D.robot


27.If you want to make a call, first, pick up the _______,then deposit a coin in the slot.


A. receiver B.speaker C.microphone D.hook


28.The service in this restaurant is not good. Even the _______ is very dirty.


A. milk B.salad C.soup D.menu


29.I am _______ enough to make up my own mind. You do not need to teach me.


A. young B.mature C.numerical D.guarantee


30.I’m _______ you’ve made the right choice.


A. bond B.confident C.double D.gravity


31.Kuwait is famous for its _________ resources.


A. petroleum B.jar C.fame D.jaw


32.The doctor gave me a chest X-ray and _______ some medicine for me.


A. prescribed B.floated C.drugged D.drifted


33.Nobody believes he made such a foolish mistake. People say he is very _______.


A. accurate B.actual C.experience D.career


34.The _______ region is centered largely in the north of the country.


A. petrol B.mineral C.telescope D.wire


35.As soon as I complete my training here, I am going to be a _______ expert.


A. sphere B.missile C.rod D.volume


36.I was crossing the street and was almost hit by an _______.


A. ambulance B.amateur C.echo D.editor


37.How much do you know about the works of great _______ figures?


A. literary B.humour C.grammatical D.circular


38.The next time I buy a typewriter, I’m going to buy a _______ model.


A. sulphur B.portable C.suspending D.tender


39.Your _______ for this paper is too long to be accepted.


A. entrance B.guidance C.abstract D.represent


40.Water is as _______ to fish as air is to man.


A. obvious B.basin C.indispensable D.constant


41.His proposal is very _______. We do not need any explanation.


A. concrete B.loyal C.grey D.draft


42.This is a _______ computer, which we just bought for our research.


A. detective B.luggage C.digital D.grave


43.The two pictures are _______. We don’t know which is the copy.


A. identical B.likely C.limited D.resemble


44.If you don’t want to wash your jacket, you may send it to a _______.


A. participant B.planet C.laundry D.ribbon


45.If the _______ in the test is too small, we can not get a good result.


A. sample B.percent C.leisure D.flight


46.I am very _______. You may tell me your suggestion.


A. fog B.debate C.culture D.flexible


47.This is a very big hotel and it can _______ more than 1,000 people.


A. accommodate B.display C.faint D.loaf


48.Professor Li _______ in doing his experiment for nearly ten years.


A. insisted B.piled C.persisted D.split


49.The new plan is _______ and everybody present agrees with it.


A. feasible B.adventure C.appendix D.camel


50.Please be _______. Your question is too general.


A. limited B.narrow C.specific D.thorough


答案:
1.D 2.A 3.D 4.D 5.A 6.D 7.D 8.A 9.C 10.C 11.D 12.D 13.C 14.A 15.A 16.B 17.A 18.C 19.D 20.D 21.C 22.B 23.B 24.D 25.D 26.B 27.A 28.D 29.B 30.B 31.A 32.A 33.A 34.B 35.B 36.A 37.A 38.B 39.C 40.C 41.A 42.C 43.A 44.C 45.A 46.D 47.A 48.C 49.A 50.C


0
2011-04-05 10:14 编辑:甯老师
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章