在线词典,在线翻译

大学英语四级词汇训练1200题7

所属:四六级英语 阅读:2509 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]
Test 7

1. This rock has to be _______ in order to build a road.


A. blasted B.explored C.hired D.maintained


2. He did not go to the party last night, which _______ her feelings deeply.


A. wounded B.injured C.hurt D.injury


3.When they returned to the river, they found that the boat had _______ away.


A.framed B.frosted C.frowned D.floated


4.If you need further information, please _______ our office.


A.constant B.construct C.contact D.contain


5.During the war, many soldiers were killed not by _______, but by disease.


A.bulledts B.devil C.bible D.depth


6.We watched the ship until it became only a _______ in the distance.


A. point B.jar C.stove D.dot


7.The English proverb ‘_______ the rod and spoil the child’ means that if you deep from punishing the child, you will spoil its character.


A. rule B.rug C.clap D.spare


8.The _______ was only sentenced to pay a fine of $10,000.


A. worm B.trial C.tube D.criminal


9.Higher education in China is free but the _______ for entrance is strong.


A. comparison B.consequence C.competition D.crawl


10.The light is too _______ for me to read. I can not stand any more.


A. rid B.ripe C.soup D.dim


11.The water _______ from the tap and damaged all the books in my study.


A. sprayed B.puzzled C.inclined D.exported


12.In the United States, Congress makes the laws and the President _______ them.


A. orders B.conquers C.executes D.hedges


13.She is too _______ to answer questions in the class.


A. eagle B.cough C.eager D.couch


14.We enjoy seeing the glorious _______ of the rising sun.


A. beams B.beans C.beef D.beer


15.In the _______ English reading course, the students have to read a lot.


A. extensive B.mechanical C.mercury D.opera


16.He gave up his study in college in _______.


A. bundle B.butcher C.ash D.despair


17.Several people _______ the car accident.


A. witnessed B.proved C.swallowed D.drugged


18.They will _______ the project with the necessary funds.


A. refer B.relate C.furnace D.furnish


19.I took it for _______ that you wouldn’t come here again.


A. grand B.tame C.granted D.thumb


20.He was sent to London on a special _______.


A. missing B.missile C.mission D.mistress


21.This light shelf is strong enough to _______ all the books here.


A. wipe B.wax C.survey D.sustain


22.The _______ Court is the highest court in the United States.


A. Vital B.Thunder C.Reverse D.Supreme


23.Our university has an international student exchange _______ with the University of Wyoming in the United States.


A. procession B.provision C.profession D.program


24.He ________ of me the best way to go.


A. investigated B.inquired C.frightened D.resorted


25.Mr. White tried to _______ this job through the influence of his father.


A. harness B.fetch C.curse D.obtain


26.The police dog finally found the _______ of the prisoners of war.


A. steep B.resolution C.porter D.trail


27.As the only _______ in the small village, he not only fixed the furniture but also made furniture for the villagers.


A. symbol B.source C.pan D.carpenter


28.A big crowd gathered around the bus, almost _______ the traffic.


A. affecting B.blocking C.creating D.mating


29.As far as I see, this book has its own _______.


A. merit B.signal C.visible D.swift


30.This tree is too _______ to be planted in this area.


A. tremendous B.vigorous C.shy D.tender


31.This product is _______ to change without notice.


A. despite B.evil C.subject D.crust


32.I don’t know how he can _______ himself for such conduct.


A. justify B.locate C.rear D.swear


33.The stolen watch has been _______ to its owner.


A. retired B.pitched C.restored D.cured


34.It is _______ cold this winter in Xi’an.


A. considerably B.tight C.naval D.moreover


35.It has been my _______ to meet with this accident.


A. journal B.reduction C.affect D.fate


36.Her smile _______ her secret even though she didn’t admit the fact.


A. reviewed B.reversed C.responded D.revealed


37.He ________ that he could finish the job without any help.


A. designed B.headed C.claimed D.preserved


38.Professor Li _______ his success to his mother.


A. owns B.ruins C.owes D.roars


39.The election _______ for the State governor has begun this year.


A. campaign B.bolt C.hell D.immense


40.Anyone without _______ illness can do this simple job.


A. mild B.mind C.mental D.mend


41.Glass may _______ at high temperature.


A. profit B.pronounce C.sting D.melt


42.Silver _______ electricity far better than other materials.


A. equips B.strikes C.cracks D.conducts


43.Everyone is encouraged to _______ food or clothing for those who suffered a great deal in the flood.


A. attribute B.distribute C.contribute D.drift


44.White teeth are a sharp _______ to black skin.


A. content B.contract C.contrast D.contain


45.Tom is _______ about photography. He spends nearly all his money on it.


A. justice B.innocent C.fierce D.crazy


46.We need help from the other countries. But we do not _______ on others for support.


A. engage B.lean C.strip D.multiply


47.We will _______ the plan because of the cost.


A. council B.journal C.damp D.oppose


48.Our train is _______ at Shanghai at seven o’clock this evening.


A. due B.crystal C.cushion D.cooperation


49.Her voice was _______ in the noise.


A. filled B.entertained C.enormous D.drowned


50.He is very _______ in his family and never does anything against his wife.


A. hence B.possess C.outer D.humble


答案:
1.A 2.C 3.D 4.C 5.A 6.D 7.D 8.D 9.C 10.D 11.A 12.C 13.C 14.A 15.A 16.D 17.A 18.D 19.C 20.C 21.D 22.D 23.D 24.B 25.D 26.D 27.D 28.B 29.A 30.D 31.C 32.A 33.C 34.A 35.D 36.D 37.C 38.C 39.A 40.C 41.D 42.D 43.C 44.C 45.D 46.B 47.D 48.A 49.D 50.D


2
2011-04-04 10:13 编辑:甯老师
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章