在线词典,在线翻译

大学英语四级词汇训练1200题6

所属:四六级英语 阅读:2215 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]
 Test 6

1.Ten years later, that man was _______ from prison.


A.shut B. released C. penetrated D. elected


2.I _______ you’ve decided against taking my advice.


A.express B. declare C. assume D. exclude


3.I wrote to my aunt last night. I couldn’t _______ it any longer.


A.delay B. reply C. rely D. opposite


4.I imagine I’ll _______ some friends instead of going to the movies.


A.envy B. interest C. entertain D. courage


5.A________ thing happened to me last night.


A. sake B. peculiar C. baggage D. average


6.It was a terrible _______ and I won’t forget it.


A. shock B.vessel C.royal D.evidence


7.Mary is always _______ when she doesn’t get any mail.


A.affected B.dissed C.plain D.disturbed


8.Each member has a chance to _______ his argument in the conference.


A.present B.recall C.stock D.council


9.I wish you would give me a more detailed _______ of you trip.


A.account B.advance C.accuse D.count


10.What time is the mail _______ on Saturday?


A.objected B.outlet C.delivered D.starved


11.What’s the price of that _______ of potatoes?


A.beg B.pig C.pint D.sack


12.You don’t have to pay any _______ on personal belongings.


A.price B.duty C.expense D.elevator


13.Mary is too weak to _______ the piano across the room.


A.apply B.appeal C.attract D.drag


14.I was crossing the street and was almost _______ by car.


A.attacked B.dicked C.hit D.held


15.Do you have anything to _______ for customs?


A.show B.declare C.exam D.check


16.He worked hard this week, but _______ very little.


A.presented B.obeyed C.composed D.accomplished


17.Will you accept my _______?


A.sympathy B.synthetic C.satellite D.saddle


18.In general, my reaction is that we should _______ carefully.


A.proceed B.pace C.pale D.pan


19.Along the northern coast there are many deep _______.


A.divers B.harbors C.bats D.bars


20.Nobody knows who will be the _______ of this city.


A.mayor B.inhabitant C.dash D.bow


21.Food _______ is a big industry in this area.


A.projecting B.promising C.processing D.president


22.We never _______ that John would become a doctor.


A.respected B.wondered C.suspected D.estimated


23.Don’t be too _______ on your children. They are still too young.


A.shine B.internal C.copper D.severe


24.Greater efforts are needed before we can _______ our goal.


A.dozen B.attain C.avenue D.reward


25.Eggs are _______ according to size.


A.passed B.judged C.graded D.chained


26.He worked in our university as a football _______ for nearly five years.


A.clerk B.grain C.coach D.couch


27.The _______ in the river has to be rebuilt.


A.court B.cousin C.dam D.damp


28.He designed an experiment in order to _______ his theory.


A.demonstrate B.proof C.defense D.grasp


29.Heavy taxed are _______ on wines imported from the other countries.


A. imposed B.trgistered C.splashed D.thundered


30.I would like to visit you and _______ our friendship but in fact I can not come.


A.rent B.renew C.mouse D.spot


31.This factory is planning to build a new _______ line this year.


A.resemble B.assembly C.productive D.assess


32.Meat _______ much more easily than vegetables.


A. loses B.numerous C.weaves D.decays


33.Dr. Smith is _______ in his research and does not know anything about politics.


A.shut B.typed C.defeated D.absorbed


34. He said he would _______ me to Mr. Li but he didn’t .


A.comment B.suggest C.command D.recommend


35.A magnificent monument has been _______ in Tian An Men Square in honor of the people’s heroes.


A.envied B.erected C.created D.curved


36.In this kind of hotel, there are no _______ rooms.


A. luxury B.marvelous C.occasional D.sulphur


37.Nothing can _______ me to leave my own country.


A.verse B.hay C.tempt D.attempt


38.Nobody in the class can _______ him of his mistake.


A.believe B.admit C.thirst D.convince


39.This tree is _______ for its beautiful flowers.


A.hooked B.stemmed C.cultivated D.parceled


40.He _______ his success to the good education he has received.


A.distributes B.contributes C.attributes D.owns


41.Professor Smith seldom _______ the class on time.


A.dismisses B.nervous C.misleads D.regrets


42.Mr. Wang _______ his wife and children when he went to the United States.


A.prescribed B.delayed C.decreased D.deserted


43.He _______ a lot of time in trying to develop the education system in this area.


A. involved B.investigated C.invested D.interfered


44.They spent many years _______ for oil in this small island.


A.exploring B.exploding C.exposing D.exploiting


45.We can’t _______ the fact that we are still a developing country.


A. ignore B.neglect C.imagine D.impress


46.Can you _______ the man who robbed you of your watch?


A. illustrate B.exhibit C.damage D.identify


47.Many children in developing countries can not go to school,because of _______


A.property B.sword C.trace D.poverty


48.What is your _______ to his coming?


A.altitude B.attitude C.attribute D.aspect


49.He _______ into the water and rescued the little girl.


A. inserted B.sloped C.heaped D.dived


50.You may _______ of the extra books in our department library.


A.deposit B.enclose C.fade D.dispose


答案:
1.B 2.C 3.A 4.C 5.B 6.A 7.D 8.A 9.A 10.C 11.D 12.B 13.D 14.C 15.B 16.D 17.A 18.A 19.B 20.A 21.C 22.C 23.D 24.B 25.C 26.C 27.C 28.A 29.A30.B 31.B 32.D 33.D 34.D 35.B 36.A 37.C 38.D 39.C 40.C 41.A 42.D 43.C 44.A 45.A 46.D 47.D 48.B 49.D 50.D


2
2011-04-03 09:11 编辑:甯老师
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章