在线词典,在线翻译

大学英语四级词汇训练1200题5

所属:四六级英语 阅读:2744 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]
 Test 5

1.His proposal is _______ to all of us and you do not need to tell us more about it.


A.apparent B.appearing C.approaching D.apart


2.This mountain range has many high _______ and fertile valleys.


A.peaks B.hills C.phases D.pink


3.He gave us a good _______ of his experience.


A.demonstration B.frequency C.descripton D.instruction


4.You have your choice of three _______ of ice cream.


A.varieties B.tops C.respects D.decks


5.This sick man was _______ in a blanket.


A. input B.issued C.ensured D.wrapped


6.This is the military ________. Nobody is allowed to get in without permission.


A.bond B.zone C.butter D.zoo


7.Rock music usually _______ the young people in most countries.


A.applies to B.appeals to C.amazes D.actress


8.Would he have seen you if you hadn’t _______ to him?


A. intended B.waved C.expressed D.debt


9.Everyone _______ the right to his own opinion.


A. imitates B.requests C.deserves D.outlines


10. I’m worried about the appearance of the floor. I need to _______ it.


A.clean B.fix C.wax D.oven


11. He felt _______ of what he had done in school.


A.shy B.ash C.advisable D.ashamed


12. Milk,butter,and cheese are _______ here from the farms.


A. imported B.transferred C.transformed D.transported


13.I never realized that someday I would be married to a _______.


A.molecule B.oxygen C.genius D.rug


14.We all _______ your coming to help us.


A.appropriate B.appreciate C.admit D.affect


15.What they are _______ about is which comes first: the chicken or the egg?


A.summing B.striking C.stirring D.arguing


16.I certainly didn’t intend to _______ your plans.


A.upset B.shake C.shave D.drag


17.If you want a pen, look inside the _______ of the desk.


A.box B.drawer C.major D.melt


18.Under no _______ will I go there again.


A.circumstances B.situation C.giant D.happen


19.This supermarket developed rapidly under his _______.


A.administration B.suggestion C.approach D.appearance


20.That is a _______ point of view. I don’t agree with you.


A.crystal B.protein C.union D.conservative


21.That radio company is so big that it has a lot of _______ in foreign countries.


A. introducers B.instructors C.conductors D.agents


22.I am afraid it was a _______ for you to do this.


A.bother B.bitter C.bake D.band


23During these ten years, many new methods have been _______ in the field of foreigh language teaching.


A.adopted B.adapted C.alarmed D.aided


24.That is _______ behavior and nobody likes it.


A.whistle B.structural C.selfish D.fur


25.Yesterday was such a _______ day we decided to go for a drive.


A.glorious B.dynamical C.avenue D.invitation


26.Two lines can form an infinite number of _______.


A.ankles B.angles C.angels D.adults


27.He needed a _______ operation.


A.missile B.indirect C.income D.minor


28.Most people say that the new film is a ______.


A.mystery B.smart C.furniture D.custom


29.They serve _______ food in this restaurant.


A.castle B.glue C.delicious D.wing


30.We are leaving this afternoon, but we have not _______ our suitcases yet.


A.trapped B.insulted C.packed D.invited


31.The _______ of the house is beautifully painted.


A.underneath B.well C.interior D.image


32.A general _______ is held in the United States every four years.


A.selection B.choice C.election D.choose


33.His friend was injured in an airplane _______.


A.break B.crash C.fail D.falling


34.I am a new _______. I was hired yesterday.


A.employer B.employee C.employment D.fence


35.I didn’t know where to send this _______ letter.


A.registered B.maid C.mail D.male


36.What are the _______ farm products in this region?


A.principle B.princess C.principal D.prince


37.Alan is a good football player and never breaks _______.


A. legal B.regulations C.limitation D.agreement


38.In college I _______ in science. What was your major?


A.majored B.ordered C.recorded D.touched


39.The first part of this paper is the _______ review.


A. literature B.field C.study D.phenomenom


40.The next time I buy a TV set, I’m going to buy one with a larger _______.


A.front B.screen C.part D.menu


41.This is the Chinese _______, translated from English.


A.publication B.editor C.printing D.version


42.He is a T. A. In the Department of English. T. A. Means teaching _______.


A.assistance B.assistant C.associate D.assit


43.Get up early and run every day. You will _______ a lot from it.


A.receive B.make C.benefit D.win


44.He always takes pride in his work. He is very _______.


A.humble B.devoted C.respective D.formal


45.Tomorrow we will _______ our day of independence.


A.favor B.expose C.roar D.celebrate


46.Your _______ in teaching is different from mine.


A.altitude B.approach C.fuel D.lump


47.How much are you going to _______ me for repairing this bike?


A.charge B.request C.require D.need


48.Culturally, this country is divided into two _______.


A.tides B.sections C.verses D.yards


49.Peter had his piano _______ yesterday and the result is excellent.


A.tuned B.turned C.tied D.wound


50.He said he is my _______ friend but I don’t think so.


A. intensive B.onion C.intimate D.occasion


答案:
1.A 2.A 3.C 4.A 5.D 6.B 7.B 8.B 9.C 10.C 11.D 12.D 13.C 14.B 15.D 16.A 17.B 18.A 19.A 20.D 21.D 22.A 23.A 24.C 25.A 26.B 27.D 28.A 29.C 30.C 31.C 32.D 33.B 34.B 35.A 36.C 37.B 38.A 39.A 40.B 41.D 42.B 43.C 44.B 45.D 46.B 47.A 48.B 49.A 50.C


1
2011-04-02 10:10 编辑:甯老师
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章: