在线词典,在线翻译

大学英语四级词汇训练1200题 3

所属:四六级英语 阅读:2611 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]

Test 3


1.This watch is _______ by hand, not by machine, so it is very expensive.


A.flat B.coined C.bored D.manufactured


2.These two horses look so much alike that we can not _______ one from the other.


A.differ B.detail C.distinguish D.defeat


3.The president of that company was very calm during the political _______.


A.failure B.fashion C.proceed D.crisis


4._______ is usually the chief enemy of the camera lens.


A.Oxxasion B.vain C.Moisture D.Deck


5.The _______ left the ship after sixty hours of hard struggle.


A.dash B.cell C.crew D.gay


6.On our way to Beijing, we visited Xi’an, a city of two million _______, and stayed there for two days.


A. insects B.human C.inhabitants D.flights


7.One of the main reasons for air pollution is that many cars _______ smoke into the atmosphere.


A.gather B.hire C.discharge D.escape


8.Don’t forget to _______ to let us know you arrived safely.


A.cable B.cage C.border D.bay


9.She gave him a _______ that she could not come to his party.


A.mistress B.shoot C.neck D.hint


10.When the temperature is below zero, water will _______.


A.freeze B.virtue C.sink D.seek


11.1,3,5,7 and 9 are _______ numbers and 2,4,6 and 8 are not.


A.odd B.even C.extra D.nut


12.He always _______ to everything and never agrees with anybody.


A.projects B.gives C.folds D.objects


13.I was born in Japan, but I have _______ Chinese citizenship.


A.retained B.represented C.reported D.required


14.He made a rough _______ of the first floor of that building, showing us where his office was located.


A.painting B.illustration C.drawing D.sketch


15.He is deeply _______ in the trouble of his company.


A. involved B.occurred C.packed D.represented


16.He always leaves _______ for all the words he does not know in his translation.


A.blankets B.blind C.black D.blanks


17.Smoking and drinking are regarded as _______ in some countries because they do no good to health.


A.vices B.habits C.customs D.copies


18.The news has not yet been officially _______ by the government.


A.struck B.confirmed C.founded D.pointed


19.These are two _______ issures, but people often take them as one.


A.ruin B.nest C.distinct D.castle


20.What _______ did you watch on television last night?


A.wave B.frequency C.channel D.tunnel


21.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.


A.favourite B.original C.sufficient D.expert


22.Before he left the White House, the president made a _______ speech.


A.quaarel B.symbol C.automobile D.farewell


23.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.


A.protest B.punishment C.protection D.project


24.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.


A.desirable B.doubtful C.good D.wanted


25.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.


A.emerge B.output C.starve D.tend


26.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.


A.terminal B.temporary C.regular D.chamber


27.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.


A.render B.trust C.receipt D.tale


28.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.


A. insure B.purse C.purchase D.pursue


29.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.


A. implication B.reference C.sample D.saucer


30.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.


A.trailed B.varied C.twisted D.wicked


31.When heated, water changes into _______.


A.solid B.vapour C.liquid D.air


32.What she achieved in her research might _______ what she had been expecting.


A.exceed B.exclaim C.excess D.extend


33.It is _______ to anyone here that the department chairman has refused to support the new project.


A.factor B.false C.evident D.elastic


34.He _______ his father in appearance but not in height.


A.repeats B.looks C.resembles D.likes


35.Both O.J.Simpson and Jim Brown have been ______ as the greatest players in the history of football.


A.ranked B.recorded C.stocked D.stripped


36.The airplane took off soon. It was like being on an old train ______ from side to side and going faster and faster.


A.surrounding B.foregoing C.swaying D.frowning


37.This is a poem about _______ life in the American West.


A.bay B.chamber C.frank D.dozen


39.What they produced has no any _______ value. But it is very useful to their research.


A.filter B.fold C.partial D.commercial


40.When talking about Chinese culture, people often _______ its origin with the Yellow River.


A.worship B.vain C.reveal D.associate


41.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.


A.beard B.attached C.granted D.kept


43.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.


A.distinction B.equivalent C.index D.murder


44.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.


A.harbour B.kettle C.glimpse D.scale


45.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.


A.peaceful B.secure C.grateful D.companion


46.In Nearly any country, there always exists a _______ gap between the old and the young.


A.generation B.helicopter C.noticeable D.ounce


47.Excuse me, sir. Could you please tell me what number I should dial to get the _______.


A.throat B.verse C.conductor D.operator


48.Without the _______ materials imported from abroad, Japan can hardly produce anything.


A.storey B.valuable C.spare D.raw


49.We may be able to _______ you in some way if you can not finish your work on time.


A.resist B.insist C.assist D.disease


50.She always dreamed of an _______ job even when she was ten years old.


A. ideal B.indirect C.absolute D.aid


答案:
1.D 2.C 3.D 4.C5.C 6.C 7.C 8.A 9.D 10.A 11.A 12.D13.A 14.D 15.A 16.D 17.A 18.B 19.C 20.C 21.D 22.D 23.D 24.A 25.A 26.B 27.C 28.D 29.B 30.C 31.B 32.A 33.C 34.C 35.A 36.C 37.A 38.C 39.D 40.D 41.C 42.B 43.A 44.C 45.C 46.A 47.D 48.D 49.C 50.A


1
2011-03-31 21:15 编辑:甯老师
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章