在线词典,在线翻译

2011考研英语完型模拟试题12篇附答案及全文翻译(四)

所属:考研英语 阅读:5865 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]
四、英国的饮食与健康

  A recent parliamentary report blames the government and the food industry for the growth in obesity. The Department of Transport is blamed for not doing enough to__1__facilities for pedestrians and cyclists while__2__ to pressure from motoring organizations representing car users. The Ministry of Education is__3__of selling off school playing fields and not doing enough to__4__adequate facilities for physical education and games. Young people in Britain have become crazy about football(soccer and rugby),but too often as__5__“couch potatoes”。

  The food industry is blamed for promoting junk food to school children and not doing enough to__6__down on sugar,fats and salt in prepared foods. The industry,__7__by the current popularity of the Atkins low-carbohydrate diet,has begun to __8__,but it is trying to protect a huge market and will need to do__9__more if it is to__10__off increased regulation.

   Japan seems less__11__so far by the problem of obesity,__12__ as the Japanese diet becomes increasingly__13__(burgers and doughnuts)the problem will grow. __14__,Japanese cuisine has become highly popular in Britain. It is seen as healthy in a different way from the Mediterranean diet__15__its emphasis on tomatoes and olive oil combined with red wine.

  A fairly small amount of red wine is now__16__as beneficial to the heart,__17__its other encouraging properties. But Britain has to do more to__18__the problems of alcoholism__19__with the binge-drinking culture—including violence and vandalism. Limited consumption of alcohol,as long as it is not__20__with driving,is harmless and possibly beneficial.

  1. [A] stimulate [B] commend [C] promote [D] elevate

  2. [A] submitting [B] subjecting [C] subordinating [D] surrendering

  3. [A] charged [B] denounced [C] scolded [D] accused

  4. [A] assure [B] ensure [C] secure [D] guard

  5. [A] speculating [B] spectating [C] specializing [D] sightseeing

  6. [A] fall [B] get [C] cut [D] bring

         7. [A] stung [B] bitten [C] chewed [D] licked
 
   8. [A] retort [B] refute [C] respond [D] resolve
 
   9. [A] abundantly [B] considerably [C] extensively [D] principally
 
   10. [A] defend [B] beat [C] hold [D] ward
 
  11. [A] upset [B] affected [C] effected [D] impressed
 
   12. [A] or [B] for [C] but [D] if
 
  13. [A] popularized [B] globalized [C] westernized [D] localized
 
   14. [A] Accordingly[B] Interestingly [C] Surprisingly [D] Strikingly
 
   15. [A] as [B] on [C] but [D] with
 
  16. [A] accepted [B] approved [C] assumed [D] acknowledged
 
   17. [A] but for [B] let alone [C] regardless of [D] much less
 
   18. [A] cope [B] challenge [C] tackle [D] undertake
 
   19. [A] matched [B] related [C] united [D] associated
 
   20. [A] bonded [B] combined [C] merged [D] incorporated
 
   答案
 
  1.C 2.A 3.D 4.B 5.B 6.C 7.A 8.C 9.B 10.D
 
   11.B 12.C 13.C 14.B 15.D 16.A 17. B 18.C 19.D 20.B
 
   总体分析
 
全文翻译

  一份最近的议会报告指责政府和食品工业导致肥胖患者增多。交通部门被指责在促进步行和骑车设施的发展方面做得不够,而且 屈从于代表汽车使用者的机动车组织的压力。教育部被指责出卖学校的操场,在保证提供用于体育教学和游戏的充足设施方面做得不够。英国的年轻人为足球和橄榄 球而疯狂,但更多的只是坐在家里看电视的“沙发土豆”。

  食品工业被指控向学生兜售垃圾食品,在减少熟食中糖、脂肪和盐含量方面做得不 够。受到目前艾特金斯低碳水化合物饮食潮流的刺激,食品工业已经有所反应,但是它要努力保护一个庞大的市场,而且如果要避开日益增多的规定,它需要做的事 情还很多。

  迄今为止,日本看上去受肥胖问题的影响较小,但是随着日本人食谱的日益西化(夹饼和油炸圈饼),问题会变得严重。有趣的是, 日式烹饪在英国很流行。它被看作是有别于地中海饮食的另一种健康饮食,后者着重于西红柿和橄榄油以及与之相结合的红酒。

  稍饮红酒现在被 认为有利于心脏,更不用说红酒其它令人振奋的品性。但是英国人还需要做许多事情来解决与狂饮文化有关的酗酒问题——包括暴力和破坏行为。有节制的酒类消 费,只要不和驾驶行为搭伴,就是无害的并可能是有益的。

45
2010-08-23 16:33 编辑:mavis1114
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章