在线词典,在线翻译

【听力训练】大学英语四级听力考试模拟试题(6)

所属:四六级英语 作者:webmaster 阅读:2336 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]

Section A
  Directions: In this section, you will hear 8 short conversations and 2 passages. All the end of each conversation, one or more question will be asked about what was said. Both the conversation and the questions will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked [A], [B], [C] and [D], and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre.
  11.
  [A] The girls got on well with each other.
  [B]It's understandable that girls don't get along.
  [C] She was angry with the other young stars.
  [D] The girls lacked the courage to fight.
  12.
  [A] The woman does her own housework.
  [B]The woman needs a housekeeper.
  [C] The woman's house is in a mess.
  [D] The woman works as a housekeeper.
  13.
  [A] The Edwards are quite well-off.
  [B]The Edwards should cut down on their living expenses.
  [C] It'll be unwise for the Edwards to buy another house.
  [D] It's too expensive for the Edwards to live in their present house.
  14.
  [A] The woman didn't expect it to be so warm at noon.
  [B]The woman is sensitive to weather changes.
  [C] The weather forecast was unreliable.
  [D] The weather turned cold all of a sudden.
  15.
  [A] At a clinic.
  [B]In a supermarket.
  [C] At a restaurant.
  [D] In an ice cream shop.
  16.
  [A] The woman did not feel any danger growing up in the Bronx.
  [B]The man thinks it was quite safe living in the Bronx district.
  [C] The woman started working at an early age to support her family.
  [D] The man doesn't think it safe to send an 8-year-old to buy things.
  17.
  [A] The man has never seen the woman before.
  [B]The two speakers work for the same company.
  [C] The two speakers work on the same floor.
  [D] The woman is interested in market research.
  18.
  [A] The woman can't tolerate any noise.
  [B]The man is looking for an apartment.
  [C] The man has missed his appointment.
  [D] The woman is going to take a train trip.
  Questions 19 to 21 are based on the conversation you have just heard.
  19.
  [A] To make a business report to the woman.
  [B]To be interviewed for a job in the woman's company.
  [C] To resign from his position in the woman's company.
  [D] To exchange stock market information with the woman.
  20.
  [A] He is head of a small trading company.
  [B]He works in an international insurance company.
  [C] He leads a team of brokers in a big company.
  [D] He is a public relations officer in a small company.
  21.
  [A] The woman thinks Mr. Saunders is asking for more than they can offer.
  [B]Mr. Saunders will share one third of the woman's responsibilities.
  [C] Mr. Saunders believes that he deserves more paid vacations.
  [D] The woman seems to be satisfied with Mr. Saunders' past experience.
  

        参考答案:
        11.A 12.A 13.B 14.D 15.C 16.A
  17.B 18.A 19.B 20.C 21.A
  11.
  M: What would be like working with those young stars?
  W: It was a great group, I always got mad when people said that we didn’t get along, just because we were girls, there was never a fight. We had a great time.
  Q: What does the woman mean?
  12.
  M: Are you telling me you don't have a housekeeper?
  W: No, we don't. If you make a mess, you clean it up yourself.
  Q: What do we learn from this conversation?
  13.
  W: I hear that the Edwards are thinking of buying another house.
  M: Should they be doing that with all the other expenses they have to pay? Anyhow, they are over 70 now, their present house is not too bad.
  Q: What does the man imply?
  14.
  M: You look like you are freezing to death. Why don't you put this on?
  W: Thank you, it was so warm at noon. I didn't expect the weather to change so quickly.
  Q: What do we learn from the conversation?
  15.
  M: I'll have the steak, French Fries, and let's see, chocolate ice-cream for dissert.
  W: Oh, Oh, you know these things will ruin your health, too much fat and sugar, how about ordering some vegetables and fruit instead?
  Q: Where does the conversation most probably take place?
  16.
  M: What was it like growing up in New York's Bronx District? Was it safe?
  W: To me, it was. It was all I knew. My mom would send me to the shop and I'd go and buy things when I was about 8 years old.
  Q: What do we learn from the conversation?
  17.
  M: Nice weather, isn't it? Oh, I've seen you around the office, but I don't think we've met, I am Henry Smith, I work in the Market Research Section.
  W: Nice to meet you, Henry. I am Helen Grant, I am in the Advertising Section on the ninth floor.
  Q: What can we infer from the conversation?
  18.
  M: Mam, I hear you have an apartment for rent, can I take a look at it?
  W: Sure, you're welcome any time by appointment, but I have to tell you the building is close to a railway with the noise. You might as well save the trip.
  Q: What do we learn from the conversation?
  Questions 19 to 21 are based on the conversation you have just heard.
  Conversation 1
  W: Please have a seat, Mr. Thunders. I received your resume last week, and was very impressed.
  M: Thank you!
  W: We are a small financial company trading mostly stocks and bonds. May I ask why you are interested in working for us?
  M: Your company has an impressive reputation and I always want to work for a smaller company.
  W: That's good to hear. Would you mind telling me a little bit about your present job?
  M: I'm currently working in a large international company in charge of a team of 8 brokers, we buy and sell stocks for major clients worldwide.
  W: Why do you think you are the right candidate for this position?
  M: As a head broker, I have a lot of experience in the stock market, I deal with the clients on the daily bases, and I enjoy working with people.
  W: Well, you might just be the person we've been looking for. Do you have any questions?
  M: Uh-hum, if I were hired, how many accounts would I be handling?
  W: You will be working with two other head brokers, in another words, you will be handling about a third of our clients.
  M: And who would I report to?
  W: Directly to me.
  M: I see. What kind of benefits package do you offer?
  W: Two weeks of paid vacation in your first year employment, you are also been entitled to medical and dental insurance, but this is something you should discuss with our Personnel Department. Do you have any other questions?
  M: No, not at the moment.
  W: Well, I have to discuss your application with my colleagues and we'll get back to you early next week.
  M: OK, thanks, it's been nice meeting you!
  W: Nice meeting you too! And thanks for coming in today.
  19.
  What's the purpose of Mr. Thunder's visit?
  20.
  What is Mr. Thunder's current job?
  21.
  What can we conclude from the conversation?

9
2010-08-19 13:53 编辑:juliatt
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章