在线词典,在线翻译

【完型训练】大学英语四级完形填空模拟练习(三)

所属:四六级英语 作者:webmaster 阅读:6999 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]

 

The horse and carriage is a thing of the past, but love and marriage are still with us and still closely interrelated. Most American marriages, 1 first marriages uniting young people, are the result of mutual attraction and affection 2 than practical considerations.
  In the United States, parents do not 3 marriages for their children. Teenagers usually find mates through their own academic and social 4 and begin dating in high school. 5 young people feel free to choose their friends from 6 groups, most choose a mate of similar 7 . This is due in part to parental guidance. Parents cannot 8 spouses(配偶) for their children, but they can usually 9 choices by voicing disapproval of someone they consider unsuitable.
  10 , marriages between members of different groups (interclass, interfaith, and interracial marriage) are 11 , probably because of greater mobility of today’s youth and the fact that they are 12 by fewer prejudices than their parents. Many young people leave their home towns to attend college, serve in the armed forces, 13 pursue a career in a bigger city. Once away from home and family, they are more 14 to date and marry outside their own social group.
  In mobile American society, interclass marriages are neither 15 nor astonishing. Interfaith marriages are 16 on the rise, especially between Protestants and Catholics. On the other hand, interracial marriages are still very 17 . It can be difficult for interracial couples to find a place to live, maintain friendships, and 18 a family. Marriages between people of different national 19 (but the same race and religion) have been commonplace here 20 colonial times.
  1. A)specially B) particularly C)naturally D)fortunately
  2. A)more B)less C)rather D)better
  3. A)arrange B)manage C)engage D)propose
  4. A)position B)contract C)association D)contacts
  5. A)Since If C)Though D)Hence
  6. A)separate B)independent C)identical D)different
  7. A)background B) circumstance C)situation D)condition
  8. A)oppose B)select C)reject D)approve
  9. A)influence B)afford C)make D)provide
  10. A)Therefore B)Moreover C)However D)likewise
  11. A)declining B)increasing C)prohibiting D)reducing
  12. A)restrained B)reserved C)retained D)restricted
  13. A)but B)so C)or D)otherwise
  14. A)likely B) reluctant C)possible D)lonely
  15. A)scarce B)risky C)rare D)rigid
  16. A)in B)for C)at D)on
  17. A)normal B)ordinary C)uncommon D)common
  18. A)raise B)grow C)settle D)unite
  19. A)source B)origin C)convention D) immigrant
  20. A)since B)in C)for D)during
  

Anwser:1. C 2. B 3. A 4. D 5. B 6. D 7. A 8. C 9. A 10. B 11. C 12. D 13. B 14. A 15. C 16. D 17. B 18. A 19. C 20. A

24
2010-08-17 14:10 编辑:juliatt
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章