在线词典,在线翻译

【完型训练】大学英语四级完形填空模拟练习(二)

所属:四六级英语 作者:webmaster 阅读:7048 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]

 

The traditional wedding vow “to stay together till death us do part” is becoming obsolete in most western countries 1 divorce rates continue to rise steadily. In the US, for example, the statistics for 1978 show one divorce for 2 two marriages; in that year, over a million couples 3 their marriages dissolved, often at high financial and social 4

One factor behind the steady rise in 5 rates, according to sociologists, is the changing 6 of women. More and more women are continuing to work 7 marriage, thus remaining financially independent. 8 , they are becoming less 9 of husbands who treat them as subordinates. 10 important factor is the gradual relaxation of divorce 11 in many states. It is now 12 easy to obtain a divorce on the 13 of irretrievable breakdown of marriage.

14 divorce is often the only satisfactory solution married couples who can no longer 15 the sight of each other, it can have a shocking effect on their 16 .

It is estimated that one 17 four children in the United States 18 lives with only one parent. Many such children grow up to be emotionally unstable to 19 with the pressures of modern society. They are the principal 20 of divorce.

1. A) so B) while C) though D)as
2. A)every B)the C)consider D)each
3. A)let B)wished C)wanted D)had
4. A)fare B)charge C)duty D)cost
5. A)wedding B)death C)divorce D)growth
6. A)status B)stay C)stall D)statue
7. A)till B) for C)after D)since
8. A) Still B)Moreover C)Thereby D)However
9. A)tolerable B)tolerant C)intolerable D)intolerant
10. A)Other B)Another C)Any D)One
11. A)orders B)principles C)law D)disciplines
12. A)relative B)considerable C)relatively D)considering
13. A)surfaces B)borders C)bottoms D)grounds
14. A)While B) As C)but D)Therefore
15. A)see B)keep C)stand D)catch
16. A)parents B)boys C)kid D)relatives
17. A)to B)in C)of D)out
18. A)timely B)currently C)incidentally D)instantly
19. A)handle B)cope C)endure D) bear
20. A)tragedians B)losers C)victims D)captures


Anwser:1. D 2. A 3. D 4. D 5. B 6. A 7. B 8. C 9. D 10. C 11. B 12. B 13. D 14. A 15. B 16. B 17. C 18. C 19. B 20. B

29
2010-08-17 14:07 编辑:juliatt
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章