在线词典,在线翻译

【完型训练】大学英语四级完形填空模拟练习(一)

所属:四六级英语 作者:webmaster 阅读:5079 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]

Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A), B), B) and D) on the right side of the paper. You should choose the ONE that best fits into the passage. Then mark the corresponding letter in the Answer Sheet with a single line through the center.
  Everybody dances. If you have 1 swerved to avoid stepping on a crack in the sidewalk, you have danced. If you ha1e ever kneeled to pray, you have danced. For these actions have figured importantly 2 the history of dance. Dance goes 3 to the beginning of civilization----- 4 the tribe.----where native danced to get 5 they wanted. Primitive dance was 6 all practical, not the social dancing we know today. Natives approached dance with 7 seriousness as a way to help the tribe in the crucial process 8 survival. Dance was believed to be the 9 direct way to repel locusts, to 10 rain to fall, to insure that a male heir would be born, and 11 guarantee victory in a forthcoming battles.
  Primitive 12 was generally done by many people moving in the same manner and direction. 13 all dances had leaders, solo dances 14 rare. Much use was made of 15 part of the body. And so 16 were these tribe dances that , if a native 17 miss a single step, he would be put to death 18 the spot.
  Fortunately, the same rigid 19 that governed the lives of these people do not apply in the 20 relaxed settings of today’s dance.
  1.
  A) ever    B) before   C) never   D) after
  2.
  A) about  B) in    C) for   D)around
  3.
  A)forward   B)back   C)up     D)down
  4.
  A)at    B)for    C)of    D)to
  5.
  A)when    B)why    C)which   D)what
  6.
  A)about  B)above  C)under   D)over
  7.
  A)little  B) less   C)great    D)lease
  8.
  A)to   B)over   C)of  D)at
  9.
  A)most  B)first  C)least  D)last
  10.
  A)cause  B)happen C)try   D)make
  11.
  A)for B)of  C)to   D)at
  12.
  A)food B)dance C)spells  D)harvest
  13.
  A)Since B)Despite  C)Thus  D)Although
  14.
  A)are  B)was C) were  D)is
  15.
  A)only B)every  C)then   D)some
  16.
  A)comic B)boring C)solemn D)tiring
  17.
  A)would  B)should C)might    D)could
  18.
  A)in B)at   C)on D)around
  19.
  A)sticks  B)messages C)reviews D) rules
  20.
  A)less B)more  C)least  D)most
  

Anwser:
1. A 2. C 3. B 4. D 5. D 6. B 7. B 8. C 9. A 10. A 11. C 12. B 13. A 14. C 15. B 16. C 17. B 18. C 19. D 20. B

32
2010-08-17 14:00 编辑:juliatt
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章