在线词典,在线翻译

【词汇训练】大学英语四级词汇训练九

所属:四六级英语 作者:webmaster 阅读:3190 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]


1.His proposal is _______ to all of us and you do not need to tell us more about it.
A.apparent B.appearing C.approaching D.apart

2.This mountain range has many high _______ and fertile valleys.
A.peaks B.hills C.phases D.pink

3.He gave us a good _______ of his experience.
A.demonstration B.frequency C.descripton D.instruction

4.You have your choice of three _______ of ice cream.
A.varieties B.tops C.respects D.decks

5.This sick man was _______ in a blanket.
A. input B.issued C.ensured D.wrapped

6.This is the military ________. Nobody is allowed to get in without permission.
A.bond B.zone C.butter D.zoo

7.Rock music usually _______ the young people in most countries.
A.applies to B.appeals to C.amazes D.actress

8.Would he have seen you if you hadn’t _______ to him?
A. intended B.waved C.expressed D.debt

9.Everyone _______ the right to his own opinion.
A. imitates B.requests C.deserves D.outlines

10. I’m worried about the appearance of the floor. I need to _______ it.
A.clean B.fix C.wax D.oven

11. He felt _______ of what he had done in school.
A.shy B.ash C.advisable D.ashamed

12. Milk,butter,and cheese are _______ here from the farms.
A. imported B.transferred C.transformed D.transported

13.I never realized that someday I would be married to a _______.
A.molecule B.oxygen C.genius D.rug

14.We all _______ your coming to help us.
A.appropriate B.appreciate C.admit D.affect

15.What they are _______ about is which comes first: the chicken or the egg?
A.summing B.striking C.stirring D.arguing

16.I certainly didn’t intend to _______ your plans.
A.upset B.shake C.shave D.drag

17.If you want a pen, look inside the _______ of the desk.
A.box B.drawer C.major D.melt

18.Under no _______ will I go there again.
A.circumstances B.situation C.giant D.happen

19.This supermarket developed rapidly under his _______.
A.administration B.suggestion C.approach D.appearance

20.That is a _______ point of view. I don’t agree with you.
A.crystal B.protein C.union D.conservative

21.That radio company is so big that it has a lot of _______ in foreign countries.
A. introducers B.instructors C.conductors D.agents

22.I am afraid it was a _______ for you to do this.
A.bother B.bitter C.bake D.band

23During these ten years, many new methods have been _______ in the field of foreigh language teaching.
A.adopted B.adapted C.alarmed D.aided

24.That is _______ behavior and nobody likes it.
A.whistle B.structural C.selfish D.fur

25.Yesterday was such a _______ day we decided to go for a drive.
A.glorious B.dynamical C.avenue D.invitation

26.Two lines can form an infinite number of _______.
A.ankles B.angles C.angels D.adults

27.He needed a _______ operation.
A.missile B.indirect C.income D.minor

28.Most people say that the new film is a ______.
A.mystery B.smart C.furniture D.custom

29.They serve _______ food in this restaurant.
A.castle B.glue C.delicious D.wing

30.We are leaving this afternoon, but we have not _______ our suitcases yet.
A.trapped B.insulted C.packed D.invited

31.The _______ of the house is beautifully painted.
A.underneath B.well C.interior D.image

32.A general _______ is held in the United States every four years.
A.selection B.choice C.election D.choose

33.His friend was injured in an airplane _______.
A.break B.crash C.fail D.falling

34.I am a new _______. I was hired yesterday.
A.employer B.employee C.employment D.fence

35.I didn’t know where to send this _______ letter.
A.registered B.maid C.mail D.male

36.What are the _______ farm products in this region?
A.principle B.princess C.principal D.prince

37.Alan is a good football player and never breaks _______.
A. legal B.regulations C.limitation D.agreement

38.In college I _______ in science. What was your major?
A.majored B.ordered C.recorded D.touched

39.The first part of this paper is the _______ review.
A. literature B.field C.study D.phenomenom

40.The next time I buy a TV set, I’m going to buy one with a larger _______.
A.front B.screen C.part D.menu

41.This is the Chinese _______, translated from English.
A.publication B.editor C.printing D.version

42.He is a T. A. In the Department of English. T. A. Means teaching _______.
A.assistance B.assistant C.associate D.assit

43.Get up early and run every day. You will _______ a lot from it.
A.receive B.make C.benefit D.win

44.He always takes pride in his work. He is very _______.
A.humble B.devoted C.respective D.formal

45.Tomorrow we will _______ our day of independence.
A.favor B.expose C.roar D.celebrate

46.Your _______ in teaching is different from mine.
A.altitude B.approach C.fuel D.lump

47.How much are you going to _______ me for repairing this bike?
A.charge B.request C.require D.need

48.Culturally, this country is divided into two _______.
A.tides B.sections C.verses D.yards

49.Peter had his piano _______ yesterday and the result is excellent.
A.tuned B.turned C.tied D.wound

50.He said he is my _______ friend but I don’t think so.
A. intensive B.onion C.intimate D.occasion



答案:
1.A 2.A 3.C 4.A 5.D 6.B 7.B 8.B 9.C 10.C 11.D 12.D 13.C 14.B 15.D 16.A 17.B 18.A 19.A 20.D 21.D 22.A 23.A 24.C 25.A 26.B 27.D 28.A 29.C 30.C 31.C 32.D 33.B 34.B 35.A 36.C 37.B 38.A 39.A 40.B 41.D 42.B 43.C 44.B 45.D 46.B 47.A 48.B 49.A 50.C

18
2010-08-11 17:57 编辑:juliatt
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章