在线词典,在线翻译

【词汇训练】大学英语四级词汇训练七

所属:四六级英语 作者:webmaster 阅读:3536 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]


1.This watch is _______ by hand, not by machine, so it is very expensive.
A.flat B.coined C.bored D.manufactured

2.These two horses look so much alike that we can not _______ one from the other.
A.differ B.detail C.distinguish D.defeat

3.The president of that company was very calm during the political _______.
A.failure B.fashion C.proceed D.crisis

4._______ is usually the chief enemy of the camera lens.
A.Occasion B.vain C.Moisture D.Deck

5.The _______ left the ship after sixty hours of hard struggle.
A.dash B.cell C.crew D.gay

6.On our way to Beijing, we visited Xi’an, a city of two million _______, and stayed there for two days.
A. insects B.human C.inhabitants D.flights

7.One of the main reasons for air pollution is that many cars _______ smoke into the atmosphere.
A.gather B.hire C.discharge D.escape

8.Don’t forget to _______ to let us know you arrived safely.
A.cable B.cage C.border D.bay

9.She gave him a _______ that she could not come to his party.
A.mistress B.shoot C.neck D.hint

10.When the temperature is below zero, water will _______.
A.freeze B.virtue C.sink D.seek

11.1,3,5,7 and 9 are _______ numbers and 2,4,6 and 8 are not.
A.odd B.even C.extra D.nut

12.He always _______ to everything and never agrees with anybody.
A.projects B.gives C.folds D.objects

13.I was born in Japan, but I have _______ Chinese citizenship.
A.retained B.represented C.reported D.required

14.He made a rough _______ of the first floor of that building, showing us where his office was located.
A.painting B.illustration C.drawing D.sketch

15.He is deeply _______ in the trouble of his company.
A. involved B.occurred C.packed D.represented

16.He always leaves _______ for all the words he does not know in his translation.
A.blankets B.blind C.black D.blanks

17.Smoking and drinking are regarded as _______ in some countries because they do no good to health.
A.vices B.habits C.customs D.copies

18.The news has not yet been officially _______ by the government.
A.struck B.confirmed C.founded D.pointed

19.These are two _______ issures, but people often take them as one.
A.ruin B.nest C.distinct D.castle

20.What _______ did you watch on television last night?
A.wave B.frequency C.channel D.tunnel

21.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.
A.favourite B.original C.sufficient D.expert

22.Before he left the White House, the president made a _______ speech.
A.quaarel B.symbol C.automobile D.farewell

23.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.
A.protest B.punishment C.protection D.project

24.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.
A.desirable B.doubtful C.good D.wanted

25.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.
A.emerge B.output C.starve D.tend

26.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.
A.terminal B.temporary C.regular D.chamber

27.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.
A.render B.trust C.receipt D.tale

28.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.
A. insure B.purse C.purchase D.pursue

29.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.
A. implication B.reference C.sample D.saucer

30.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.
A.trailed B.varied C.twisted D.wicked

31.When heated, water changes into _______.
A.solid B.vapour C.liquid D.air

32.What she achieved in her research might _______ what she had been expecting.
A.exceed B.exclaim C.excess D.extend

33.It is _______ to anyone here that the department chairman has refused to support the new project.
A.factor B.false C.evident D.elastic

34.He _______ his father in appearance but not in height.
A.repeats B.looks C.resembles D.likes

35.Both O.J.Simpson and Jim Brown have been ______ as the greatest players in the history of football.
A.ranked B.recorded C.stocked D.stripped

36.The airplane took off soon. It was like being on an old train ______ from side to side and going faster and faster.
A.surrounding B.foregoing C.swaying D.frowning

37.This is a poem about _______ life in the American West.
A.bay B.chamber C.frank D.dozen

39.What they produced has no any _______ value. But it is very useful to their research.
A.filter B.fold C.partial D.commercial

40.When talking about Chinese culture, people often _______ its origin with the Yellow River.
A.worship B.vain C.reveal D.associate

41.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.
A.beard B.attached C.granted D.kept

43.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.
A.distinction B.equivalent C.index D.murder

44.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.
A.harbour B.kettle C.glimpse D.scale

45.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.
A.peaceful B.secure C.grateful D.companion

46.In Nearly any country, there always exists a _______ gap between the old and the young.
A.generation B.helicopter C.noticeable D.ounce

47.Excuse me, sir. Could you please tell me what number I should dial to get the _______.
A.throat B.verse C.conductor D.operator

48.Without the _______ materials imported from abroad, Japan can hardly produce anything.
A.storey B.valuable C.spare D.raw

49.We may be able to _______ you in some way if you can not finish your work on time.
A.resist B.insist C.assist D.disease

50.She always dreamed of an _______ job even when she was ten years old.
A. ideal B.indirect C.absolute D.aid



答案:
1.D 2.C 3.D 4.C5.C 6.C 7.C 8.A 9.D 10.A 11.A 12.D13.A 14.D 15.A 16.D 17.A 18.B 19.C 20.C 21.D 22.D 23.D 24.A 25.A 26.B 27.C 28.D 29.B 30.C 31.B 32.A 33.C 34.C 35.A 36.C 37.A 38.C 39.D 40.D 41.C 42.B 43.A 44.C 45.C 46.A 47.D 48.D 49.C 50.A

22
2010-08-11 15:49 编辑:juliatt
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章