在线词典,在线翻译

【词汇训练】大学英语四级词汇训练六

所属:四六级英语 作者:webmaster 阅读:3139 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]


1. This kind of medicine has the power to _______poison.
A.splash B.resist C.adopt D.occupy

2. He is easily _______ so I do not like to talk with him.
A.defended B.afforded C.created D.offended

3.I am _______ to believe that he won't come back to see his wife again.
A.inclined B.puzzled C.accompanied D.performed

4.Before you mail this letter, you should check again whether you have _______ it or not.
A.sunk B.sighed C.sought D.sealed

5.After talking for nearly ten hours, he _______ to the government's pressure at last.
A.expressed B.yielded C.decreased D.approved

6.My hands and feet were ________ with cold as I waited for the bus.
A. cliff B.still C.stiff D.stick

7.This problem is beyond his ability and he can not ________ it.
A.slip B.pack C.gain D.solve

8.When you buy the spare parts for your car, try to get the _______ ones from the authorized dealer.
A.genuine B.generous C.genius D.gentle

9.If you use _______, you can get a higher quality picture.
A.wax B.shame C.goose D.slides

10.Who _______ this country, the people or the president? This question is not easy to answer.
A.frightens B.differs C.displays D.governs

11.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.
A.function B.fundamental C.funeral D.funds

12.Who is the patient being _______ on?
A.painted B.operated C.tied D.fetched

13.Mary is _______ of music but I am not.
A.pause B.adventure C.grammatical D.fond

14.This man has been proved _______ of murder.
A.guilty B.spoil C.flash D.curious

15.The international situation is very _______ in the Middle East.
A.delicious B.perfect C.delicate D.percent

16.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.
A.recognized B.extended C.persuaded D.unexpected

17.We _______ that it will take another four months to finish this plan.
A.grant B.estimate C.council D.check

18.He read the paper several times but be still _______ some printer's errors.
A.overlooked B.ignored C.noticed D.outlined

19.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.
A.tidy B.sincere C.worship D.merry

20.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.
A.menu B.spoon C.loan D.bond

21.English has become a communication _______ for people from different countries.
A.merit B.stream C.enjoyment D.medium

22.During the eight years war, many people _______ their blood for their country.
A.shed B.tempted C.reserved D.devoted

23.You have greatly _______us. What you have done is not what you told us about several weeks ago.
A.disappointed B.deserted C.clarified D.opposed

24.Before you begin writing your paper, please write ——__________ first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about.
A.an origin B.a detail C.an example D.an outline

25.If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a _______ for me .
A.chapter B.ceremony C.chamber D challenge

26.A _______ political and economic situation is very important for the development of any country.
A.stain B.stable C.peaceful D.pink

27.The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your _______ in college.
A.performance B.policy C.smart D.statement

28.The World Trade Center is often called a _______ Building, because it is made up of two identical buildings.
A. Alike B.Folk C.Twin D.Former

29.It is impossible for us to _______ such a difficult task within the limited time.
A.fuel B.frown C.fulfill D.frost

30.Please do not _______ when somebody else is talking.
A. intend B.interpret C.interupt D.invest

31.As a commander, you should not _______ the soldiers to unnecessary danger.
A.express B.explode C.ecploit D.expose

32.This newspaper often _______ the government's opinion, not the public opinion
A.affects B.reacts C.reflects D.recognizes

33.Although in great danger, the wounded still did not want to _______ from the front.
A.feedback B.backward C.withdraw D.departure

34.This movie has a _______ ending. You can not imagine who will be killed finally.
A.dramatic B.original C.considerable D.temple

35.During the graduation _______, the president gave a wonderful opening speech.
A.evolution B.sign C.individual D.ceremony

36.The dog _______ the rabbit but could not catch it.
A.ceased B.chained C.checked D.chased

37.If your letter is over weight, you must pay for the _______.
A.excess B.exceed C.checked D.chased

38.In the class the teacher asked the students to _______ their bad habits.
A.weaken B.omit C.overcome D.overtake

39.When you study in the United States, usually you have to buy your own health _______.
A.insurance B.expense C.evidence D.payment

40.Chocolate and ice-cream have different _______.
A.favour B.favourites C.fever D.flavours

41.This is an _______ that will not be easily forgotten.
A.impact B.academic C.insult D.alternative

42.Please _______ me for my rudeness. I really do not know the custom here.
A. engage B.comfort C.execute D.forgive

43.Water and air are _______ to human beings. We can not live without them.
A.harbour B.function C.definite D.essential

44.When the airplane takes off, the passengers are told to _______ their seat belts.
A.fountain B.fix C.tight D.fasten

45.This is not what we asked you to do. You can not get more pay for the _______ work.
A.owing B.device C.tired D.extra

46.My throat is _______. I cannot speak any more.
A.sore B.purchase C.glow D.faint

47.Many years ago, a lot of factories were _______ from big cities to the mountainous areas in case of war.
A.transferred B.transformed C.transmitted D.transported

48.He said in his letter that he would _______ some photographs but I couldn't find anything in the envelope.
A.case B.double C.enclose D.nonsense

49.Many English words are _______ from Latin.
A.displayed B.spread C.lost D.derived

50.I feel _______ to say that I can not believe what he said.
A.wanted B.observed C.obliged D.wandered



答案:1.B 2.D 3.A 4.D 5.B 6.C 7.D 8.A 9.D 10.D 11.D 12.B 13.D 14.A 15.C 16.C 17.B 18.A 19.B 20.C 21.D 22.A 23.A 24.D 25.D 26.B 27.A 28.C 29.C 30.C 31.D 32.C 33.C 34.A 35.D 36.D 37.A 38.C 39.A 40.D 41.C 42.D 43.D 44.D 45.D 46.A 47.A 48.C 49.D 50.D

12
2010-08-11 15:28 编辑:juliatt
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章: