在线词典,在线翻译

【完型训练】专业四级完型

所属:专四专八 作者:webmaster 阅读:2752 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]
Cloze

  Directions: Decide which of the choices given below would correctly complete the passage if inserted in the corresponding blanks.    Select the correct choice for each blank.

  Flight simulator  (飞行模拟器)  refers to any electronic or mechanical system for training airplane and spacecraft pilots and crew member by simulating flight conditions.    The purpose of simulation is not to completely substitute (1)_____ actual flight training but to thoroughly familiarize students with the vehicle (2)_____ before they (3)_____ extensive and possibly dangerous actual flight training.    Simulations also is useful for review and for familiarizing pilots with new (4)_____ to existing craft.

  Two early flight simulators appeared in England within a decade after the first flight of Orville and Wilbur Wright.    They were designed to enable pilots to stimulate simple aircraft (5)_____ in three dimensions: nose up or down; left wing high and right low, or vice versa; and (6)_____ to left or right.    It took until 1929, however, for a truly effective simulator, the Link Trainer, to appear, devised by Edwin A. Link, a self-educated aviator and inventor from Binghamton, New York.    (7)_____, airplane instrumentation had been developed sufficiently to permit “blind” flying on instruments alone, but training pilots to do so involved (8)_____ risk.    Link built a model of an airplane cockpit equipped (9)_____ instrument panel and controls that could realistically stimulate all the movements of an airplane.    Pilots could use the device for instrument training, manipulating the controls (10)_____ instrument readings so as to maintain straight and level flight or (11)_____ climb or descent with no visual reference (12)_____ any horizon except for the artificial one on the instrument panel.    The trainer was modified (13)_____ aircraft technology advanced.    Commercial airlines began to use the Link Trainer for pilot training, and the US government began purchasing them in 1934, (14)_____ thousands more as World War II approached. 

  Technological advances during the war, particularly in electronics, helped to make the flight simulator increasingly (15)_____.    The use of efficient analog computers in the early 1950s led to further improvements.    Airplane cockpits, controls, and instrument displays had by then become so individualized that it was no longer feasible to use a generalized trainer to prepare pilots to fly anything (16)_____ the simplest light planes.    By the 1950s, the US Air Force was using simulators that precisely (17)_____ the cockpits of its planes.    During the early 1960s (18)_____ digital and hybrid computers were adopted, and their speed and flexibility revolutionized simulation systems.    Further advances in computer and (19)_____ technology, notably the development of virtual-reality simulation, have made it possible to (20)_____ highly complex real-life conditions.

  1.

  A. for

  B. to

  C. with

  D. on

  正确答案是

  2.

  A. concerning

  B. concern

  C. being concerned

  D. concerned

  正确答案是

  3.

  A. undertake

  B. undergo

  C. underplay

  D. underuse

  正确答案是

  4.

  A. models

  B. modifications

  C. modifiers

  D. modica

  正确答案是

  5.

  A. manifestations

  B. manipulations

  C. manifestoes

  D. maneuvers

  正确答案是

  6.

  A. yawling

  B. yawning

  C. yawing

  D. yawping

  正确答案是

  7.

  A. From then on

  B. From now on

  C. By now

  D. By then

  正确答案是

  8.

  A. considerable

  B. considerate

  C. considering

  D. considered

  正确答案是

  9.

  A. for

  B. in

  C. with

  D. on

  正确答案是

  10.

  A. on the part of

  B. on the basis of

  C. on the track of

  D. on the verge of

  正确答案是

  11.

  A. control

  B. controllable

  C. controlled

  D. controller

  正确答案是

  12.

  A. to

  B. for

  C. on

  D. in

  正确答案是

  13.

  A. as for

  B. as to

  C. as

  D. for

  正确答案是

  14.

  A. acquiring

  B. requiring

  C. sustaining

  D. retaining

  正确答案是

  15.

  A. actual

  B. realistic

  C. realizing

  D. true

  正确答案是

  16.

  A. except

  B. except for

  C. apart from

  D. but

  正确答案是

  17.

  A. replenished

  B. replaced

  C. replicated

  D. reposed

  正确答案是

  18.

  A. electronic

  B. electric

  C. electricity

  D. electron

  正确答案是

  19.

  A. program

  B. programmable

  C. programmed

  D. programming

  正确答案是

  20.

  A. resurrect

  B. reproduce

  C. resuscitate

  D. resume

  正确答案是

  答案:

  1.A 2. D 3. B 4. B 5. D 6. C

  7. D 8. A 9. C 10. B 11. C 12. A

  13. C 14. A 15. B 16. D 17. C 18. A

  19. D 20. B

0
2010-08-11 15:29 编辑:rbhsyj
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章