在线词典,在线翻译

【词汇训练】大学英语四级词汇训练四

所属:四六级英语 作者:webmaster 阅读:1716 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]


1.Ten years later, that man was _______ from prison.
A.shut B. released C. penetrated D. elected

2.I _______ you've decided against taking my advice.
A.express B. declare C. assume D. exclude

3.I wrote to my aunt last night. I couldn't _______ it any longer.
A.delay B. reply C. rely D. opposite

4.I imagine I'll _______ some friends instead of going to the movies.
A.envy B. interest C. entertain D. courage

5.A________ thing happened to me last night.
A. sake B. peculiar C. baggage D. average

6.It was a terrible _______ and I won't forget it.
A. shock B.vessel C.royal D.evidence

7.Mary is always _______ when she doesn't get any mail.
A.affected B.dissed C.plain D.disturbed

8.Each member has a chance to _______ his argument in the conference.
A.present B.recall C.stock D.council

9.I wish you would give me a more detailed _______ of you trip.
A.account B.advance C.accuse D.count

10.What time is the mail _______ on Saturday?
A.objected B.outlet C.delivered D.starved

11.What's the price of that _______ of potatoes?
A.beg B.pig C.pint D.sack

12.You don't have to pay any _______ on personal belongings.
A.price B.duty C.expense D.elevator

13.Mary is too weak to _______ the piano across the room.
A.apply B.appeal C.attract D.drag

14.I was crossing the street and was almost _______ by car.
A.attacked B.dicked C.hit D.held

15.Do you have anything to _______ for customs?
A.show B.declare C.exam D.check

16.He worked hard this week, but _______ very little.
A.presented B.obeyed C.composed D.accomplished

17.Will you accept my _______?
A.sympathy B.synthetic C.satellite D.saddle

18.In general, my reaction is that we should _______ carefully.
A.proceed B.pace C.pale D.pan

19.Along the northern coast there are many deep _______.
A.divers B.harbors C.bats D.bars

20.Nobody knows who will be the _______ of this city.
A.mayor B.inhabitant C.dash D.bow

21.Food _______ is a big industry in this area.
A.projecting B.promising C.processing D.president

22.We never _______ that John would become a doctor.
A.respected B.wondered C.suspected D.estimated

23.Don't be too _______ on your children. They are still too young.
A.shine B.internal C.copper D.severe

24.Greater efforts are needed before we can _______ our goal.
A.dozen B.attain C.avenue D.reward

25.Eggs are _______ according to size.
A.passed B.judged C.graded D.chained

26.He worked in our university as a football _______ for nearly five years.
A.clerk B.grain C.coach D.couch

27.The _______ in the river has to be rebuilt.
A.court B.cousin C.dam D.damp

28.He designed an experiment in order to _______ his theory.
A.demonstrate B.proof C.defense D.grasp

29.Heavy taxed are _______ on wines imported from the other countries.
A. imposed B.trgistered C.splashed D.thundered

30.I would like to visit you and _______ our friendship but in fact I can not come.
A.rent B.renew C.mouse D.spot

31.This factory is planning to build a new _______ line this year.
A.resemble B.assembly C.productive D.assess

32.Meat _______ much more easily than vegetables.
A. loses B.numerous C.weaves D.decays

33.Dr. Smith is _______ in his research and does not know anything about politics.
A.shut B.typed C.defeated D.absorbed

34. He said he would _______ me to Mr. Li but he didn't .
A.comment B.suggest C.command D.recommend

35.A magnificent monument has been _______ in Tian An Men Square in honor of the people's heroes.
A.envied B.erected C.created D.curved

36.In this kind of hotel, there are no _______ rooms.
A. luxury B.marvelous C.occasional D.sulphur

37.Nothing can _______ me to leave my own country.
A.verse B.hay C.tempt D.attempt

38.Nobody in the class can _______ him of his mistake.
A.believe B.admit C.thirst D.convince

39.This tree is _______ for its beautiful flowers.
A.hooked B.stemmed C.cultivated D.parceled

40.He _______ his success to the good education he has received.
A.distributes B.contributes C.attributes D.owns

41.Professor Smith seldom _______ the class on time.
A.dismisses B.nervous C.misleads D.regrets

42.Mr. Wang _______ his wife and children when he went to the United States.
A.prescribed B.delayed C.decreased D.deserted

43.He _______ a lot of time in trying to develop the education system in this area.
A. involved B.investigated C.invested D.interfered

44.They spent many years _______ for oil in this small island.
A.exploring B.exploding C.exposing D.exploiting

45.We can't _______ the fact that we are still a developing country.
A. ignore B.neglect C.imagine D.impress

46.Can you _______ the man who robbed you of your watch?
A. illustrate B.exhibit C.damage D.identify

47.Many children in developing countries can not go to school,because of _______
A.property B.sword C.trace D.poverty

48.What is your _______ to his coming?
A.altitude B.attitude C.attribute D.aspect

49.He _______ into the water and rescued the little girl.
A. inserted B.sloped C.heaped D.dived

50.You may _______ of the extra books in our department library.
A.deposit B.enclose C.fade D.dispose



答案:1.B 2.C 3.A 4.C 5.B 6.A 7.D 8.A 9.A 10.C 11.D 12.B 13.D 14.C 15.B 16.D 17.A 18.A 19.B 20.A 21.C 22.C 23.D 24.B 25.C 26.C 27.C 28.A 29.A30.B 31.B 32.D 33.D 34.D 35.B 36.A 37.C 38.D 39.C 40.C 41.A 42.D 43.C 44.A 45.A 46.D 47.D 48.B 49.D 50.D

4
2010-08-11 14:59 编辑:juliatt
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章