在线词典,在线翻译

【词汇训练】大学英语四级词汇训练三

所属:四六级英语 作者:webmaster 阅读:2620 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]

1. This rock has to be _______ in order to build a road.
A. blasted B.explored C.hired D.maintained

2. He did not go to the party last night, which _______ her feelings deeply.
A. wounded B.injured C.hurt D.injury

3.When they returned to the river, they found that the boat had _______ away.
A.framed B.frosted C.frowned D.floated

4.If you need further information, please _______ our office.
A.constant B.construct C.contact D.contain

5.During the war, many soldiers were killed not by _______, but by disease.
A.bulledts B.devil C.bible D.depth

6.We watched the ship until it became only a _______ in the distance.
A. point B.jar C.stove D.dot

7.The English proverb '_______ the rod and spoil the child' means that if you deep from punishing the child, you will spoil its character.
A. rule B.rug C.clap D.spare

8.The _______ was only sentenced to pay a fine of $10,000.
A. worm B.trial C.tube D.criminal

9.Higher education in China is free but the _______ for entrance is strong.
A. comparison B.consequence C.competition D.crawl

10.The light is too _______ for me to read. I can not stand any more.
A. rid B.ripe C.soup D.dim

11.The water _______ from the tap and damaged all the books in my study.
A. sprayed B.puzzled C.inclined D.exported

12.In the United States, Congress makes the laws and the President _______ them.
A. orders B.conquers C.executes D.hedges

13.She is too _______ to answer questions in the class.
A. eagle B.cough C.eager D.couch

14.We enjoy seeing the glorious _______ of the rising sun.
A. beams B.beans C.beef D.beer

15.In the _______ English reading course, the students have to read a lot.
A. extensive B.mechanical C.mercury D.opera

16.He gave up his study in college in _______.
A. bundle B.butcher C.ash D.despair

17.Several people _______ the car accident.
A. witnessed B.proved C.swallowed D.drugged

18.They will _______ the project with the necessary funds.
A. refer B.relate C.furnace D.furnish

19.I took it for _______ that you wouldn't come here again.
A. grand B.tame C.granted D.thumb

20.He was sent to London on a special _______.
A. missing B.missile C.mission D.mistress

21.This light shelf is strong enough to _______ all the books here.
A. wipe B.wax C.survey D.sustain

22.The _______ Court is the highest court in the United States.
A. Vital B.Thunder C.Reverse D.Supreme

23.Our university has an international student exchange _______ with the University of Wyoming in the United States.
A. procession B.provision C.profession D.program

24.He ________ of me the best way to go.
A. investigated B.inquired C.frightened D.resorted

25.Mr. White tried to _______ this job through the influence of his father.
A. harness B.fetch C.curse D.obtain

26.The police dog finally found the _______ of the prisoners of war.
A. steep B.resolution C.porter D.trail

27.As the only _______ in the small village, he not only fixed the furniture but also made furniture for the villagers.
A. symbol B.source C.pan D.carpenter

28.A big crowd gathered around the bus, almost _______ the traffic.
A. affecting B.blocking C.creating D.mating

29.As far as I see, this book has its own _______.
A. merit B.signal C.visible D.swift

30.This tree is too _______ to be planted in this area.
A. tremendous B.vigorous C.shy D.tender

31.This product is _______ to change without notice.
A. despite B.evil C.subject D.crust

32.I don't know how he can _______ himself for such conduct.
A. justify B.locate C.rear D.swear

33.The stolen watch has been _______ to its owner.
A. retired B.pitched C.restored D.cured

34.It is _______ cold this winter in Xi'an.
A. considerably B.tight C.naval D.moreover

35.It has been my _______ to meet with this accident.
A. journal B.reduction C.affect D.fate

36.Her smile _______ her secret even though she didn't admit the fact.
A. reviewed B.reversed C.responded D.revealed

37.He ________ that he could finish the job without any help.
A. designed B.headed C.claimed D.preserved

38.Professor Li _______ his success to his mother.
A. owns B.ruins C.owes D.roars

39.The election _______ for the State governor has begun this year.
A. campaign B.bolt C.hell D.immense

40.Anyone without _______ illness can do this simple job.
A. mild B.mind C.mental D.mend

41.Glass may _______ at high temperature.
A. profit B.pronounce C.sting D.melt

42.Silver _______ electricity far better than other materials.
A. equips B.strikes C.cracks D.conducts

43.Everyone is encouraged to _______ food or clothing for those who suffered a great deal in the flood.
A. attribute B.distribute C.contribute D.drift

44.White teeth are a sharp _______ to black skin.
A. content B.contract C.contrast D.contain

45.Tom is _______ about photography. He spends nearly all his money on it.
A. justice B.innocent C.fierce D.crazy

46.We need help from the other countries. But we do not _______ on others for support.
A. engage B.lean C.strip D.multiply

47.We will _______ the plan because of the cost.
A. council B.journal C.damp D.oppose

48.Our train is _______ at Shanghai at seven o'clock this evening.
A. due B.crystal C.cushion D.cooperation

49.Her voice was _______ in the noise.
A. filled B.entertained C.enormous D.drowned

50.He is very _______ in his family and never does anything against his wife.
A. hence B.possess C.outer D.humble



答案:1.A 2.C 3.D 4.C 5.A 6.D 7.D 8.D 9.C 10.D 11.A 12.C 13.C 14.A 15.A 16.D 17.A 18.D 19.C 20.C 21.D 22.D 23.D 24.B 25.D 26.D 27.D 28.B 29.A 30.D 31.C 32.A 33.C 34.A 35.D 36.D 37.C 38.C 39.A 40.C 41.D 42.D 43.C 44.C 45.D 46.B 47.D 48.A 49.D 50.D
10
2010-08-11 14:51 编辑:juliatt
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章: