在线词典,在线翻译

2011年7月gmat逻辑机经(至7.15)(七)

所属:其他考试 作者:cwf1986 阅读:2496 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]

小编摘要:海词为您收集GMAT机经,充足的准备是考G成功的最重要的一步。

26. 【阿司匹林】

阿司匹林厂商发现很多没有小孩的年轻人不喜欢买他们生产的一种儿童可接触的瓶子,然后阿士匹灵厂商决定重新投资那种 不需要考虑儿童接触的瓶子

问:应该评估的因素。

狗主答案:顾客群会不会变那个。
       

27. GWD17-Q23:
Because visual inspection cannot reliably distinguish certain skin discolorations from skin cancers, dermatologists at clinics have needed to perform tests of skin tissue taken from patients.At Westville Hospital, dermatological diagnostic costs were reduced by the purchase of a new imaging machine that diagnoses skin cancer in such cases as reliably as the tissue tests do.Consequently, even though the machine is expensive, a dermatological clinic in Westville is considering buying one to reduce diagnostic costs.

Which of the following would it be most useful for the clinic to establish in order to make its decision?

A.Whether the visits of patients who require diagnosis of skin discolorations tend to be shorter in duration at the clinic than at the hospital
B.Whether the principles on which the machine operates have been known to science for a long time
C.Whether the machine at the clinic would get significantly less heavy use than the machine at the hospital does
D.Whether in certain cases of skin discoloration, visual inspection is sufficient to make a diagnosis of skin cancer
E.Whether hospitals in other parts of the country have purchased such imaging machines

 

28.【电台音乐】

电台放音乐,说原来一次连续放八首歌然后插一段广告,现在连续放十首才插广告,说因此广告收入要下降。

削弱题还是评估题。

狗主答案:每首歌的长度有没有变短。

 

29.【BF】

有个BOLDERFACE答案应该是后面论证前面的,讲的是飞机涂料神马的。

 

30.

During the month of May, crabs arrive on Delaware’s beaches to lay eggs.  Certain shorebirds depend on these eggs for food during their annual spring migration to their northern breeding grounds.  Delaware’s crab population has declined recently.  This decline, however, poses no serious threat to the migrating shorebird populations:  by remaining longer in Delaware, the birds will be able to eat enough crab eggs to allow them to complete their migration.

Which of the following, if true, most seriously weakens the argument?

A.    No other food available to the birds on Delaware’s beaches is as nutritious and accessible as are crab eggs.
B.    The decline in the number of crabs on Delaware’s beaches is due to the harvesting of crabs by humans.
C.    There are more crabs on Delaware’s beaches than in any other area that the migrating birds pass through.
D.    The crabs do not conceal their eggs.
E.    The earlier in the season the shorebirds complete their migration, the more likely they are to breed successfully.

答案:E

0
2011-09-15 17:26 编辑:cwf1986
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章