在线词典,在线翻译

2011年6月英语四级深度阅读Section B答案(沪江网校版)

所属:四六级英语 阅读:3341 次 评论:0 条 [我要评论]  [+我要收藏]
 

Section B Passage One

57. What can we learn from some recent studies?
答案:D. Interracial lodging may have diverse outcomes.

58. What does Sam Boakye’s remark mean?
答案:D. Being surrounded by white peers motivates a black student to work harder to succeed.

59. What does the Indian University study show?
答案:A. Interracial roommates are more likely to fall out.

60. What does Alec Webley consider to be the “definition of integration”?
答案:D. The school randomly assigns roommates without regard to race.

61. What does Grace Kao say about interracial lodging?
答案:A. It is unscientific to make generalizations about it without further study.

Passage Two
62. What is the finding of the Global Humanitarian Forum?
答案:B. Rates of death from illnesses have risen due to global warming.

63. What do we learn about the Forum’s report from the passage?
答案:A. It was challenged by some climate and risk experts.

64. What does Dr. Pielke say about the Forum’s report?
答案:B. It is invalid in terms of methodology.

65. What is Soren Andreasen’s view of the report?
答案:D. Its rough estimates are meant to draw the attention of world leaders.

66. What does Kofi Annan say should be the focus of the Copenhagen conference?
答案:D. How rich countries can better help poor regions reduce climate hazards.

0
2011-06-18 14:36 编辑:甯老师
分享到:
关注海词微博:
发表评论:
表达一些您的想法吧!已有0条评论>>
登录,再发表评论
文明上网,理性发言!
您可能还感兴趣的文章:
>>精华推荐阅读
热门评论文章